CMF Nederland

Gezocht: Huisarts voor plattelandspraktijk in Tijnje (3-4 dagen per week) Huisartsenpraktijk in Tijnje

Functieomschrijving:

In verband met het vertrek van mijn huidige collega uit de maatschap ontstaat per 1 maart 2020 een vacature voor een huisarts voor 3-4 dagen per week. Ik zoek daarom een kundige, enthousiaste collega die goed kan samenwerken. In overleg kan ook eerder dan 1 maart a.s. worden gestart.

Het is mogelijk om als waarnemend huisarts of als HIDHA te komen werken. Maar ook een praktijkovername is bespreekbaar.

Wat bieden wij?

De huisartsenpraktijk in Tijnje is een gemoedelijke apotheekhoudende plattelandspraktijk met 2600 patiënten. Het dorp Tijnje is goed bereikbaar door zijn ligging tussen Drachten en Heerenveen, op slechts enkele minuten van de snelweg A7.

De praktijk kenmerkt zich door een laagdrempelige manier van werken. We werken met een betrokken, klein team (2 huisartsen, 4 assistentes en een POH-S). De praktijk is DEKRA gecertificeerd. Medio 2021 zal de praktijk verhuizen naar een nieuw te bouwen multifunctioneel centrum (waarin onder andere ook de beide scholen en het dorpshuis gevestigd zullen worden).

Reageren?

Neem bij interesse of voor verdere informatie gerust contact met mij op, het liefst voor 15 oktober 2019. 

Contactgegevens:

Reinier van der Steege

0513-571224 / 06-41916931

huisartsentijnje@outlook.com

Agenda

24

Oct

31

Oct
CMF Najaarsconferentie

09:30, Nieuw Salem, Driebergen

19

Jul
ICMDA World Congress 2022

10:00, Arusha, Tanzania

Meer items...

Lid worden