CMF Nederland

Studentencongres 2019

Waar liggen jouw grenzen? Een lastige en wellicht confronterende vraag. Onder deze vraag liggen nog veel meer vragen die zich vroeger of later kenbaar maken. Want hoe houd je je staande als christen in een wereld waar stress en burn-out een hoofdthema lijken te spelen? Hoe bewaken we onze grenzen bij medisch-ethische vraagstukken? En wanneer gaan we in naastenliefde wel die grens over om datgene te doen wat niemand ooit deed?

Deze vragen kunnen wij helaas niet in deze op deze pagina direct beantwoorden. Wees niet getreurd, we hopen tijdens het CMF studentencongres deze vragen te behandelen. Je bent van harte uitgenodigd om dit congres bij te wonen! We hopen tijdens dit congres van elkaar te leren, elkaar te bemoedigen en een beetje van Gods’ grenzeloze liefde te zien.

Om al deze mooie woorden tot werkelijkheid te laten worden zijn een aantal praktische zaken vereist. Zo is er een schitterend inschrijfformulier dat u online kunt invullen, de link staat hieronder.

 Inschrijfformulier CMF studentencongres 2019

 Dit congres vindt plaats 29 t/m 31 maart op locatie Fort aan de Klop in Utrecht. 

Voor wie?
Christelijke geneeskundestudenten en andere geïnteresseerden
Wat is er te doen?
Lezingen, workshops ontmoeting en borrels
Wanneer en waar?
29 t/m 31 maart 2019
Wat kost het?
Voor CMF leden: €35 een heel weekend, €25 voor een half weekend
Voor niet-leden: €45 een heel weekend, €35 voor een half weekend
 

Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd, mochten er echter nog onduidelijkheden zijn, schroomt u dan niet te mailen naar studentencongres@gmail.com. 

Benieuwd naar congres van 2018? Lees hier een terugblik!

Agenda

20

Mar
CMF Studentencongres (t/m 22maart)

17:30, Fort aan de Klop in Utrecht

Meer items...

Lid worden