CMF Nederland

Studentencongres 2023: dokters met lef

Dokters met lef - Over moedig kiezen en handelen

Er komt van alles op je af als student Geneeskunde wanneer je in de praktijk aan de slag gaat. Elke dag is vol nieuwe indrukken, overal valt iets te leren. Je spreekt veel verschillende artsen en werkt telkens samen met een team vol nieuwe gezichten. Interessant, maar soms kan het overweldigend zijn en vragen om lastige keuzes. Bijvoorbeeld in de dagelijkse praktijk als een patiënt zijn levensverhaal aan je toevertrouwt terwijl de poli al enorm uitloopt. Kap je de patiënt af of laat je de andere patiënten nog erg lang wachten? Trek je je mond open als er weer eens negatief wordt gesproken in de koffiekamer of op OK? Ook op de langere termijn zijn er keuzes die gemaakt moeten worden. Wil je alles doen om die droombaan uiteindelijk te krijgen? Hoe speelt je geloof een rol in je plannen voor de toekomst?

Tijdens het CMF studentencongres 2023 willen we tijdens lezingen, workshops en aanbidding, samen nadenken over eigenheid en het maken van moedige keuzes vanuit de basis van geloof in God. Zodat je op de werkvloer en in alle keuzes die je moet maken weet waar je voor staat en wie je wilt zijn als arts.

Voor wie?
Christelijke geneeskundestudenten

Wanneer?
Vrijdagavond 10 maart t/m zondagochtend 12 maart 2023

Wat is de prijs?
CMF-lid                Hele weekend: €40 Gedeeltelijk weekend: €30 Eén dag: €25
Niet lid                 Hele weekend: €50 Gedeeltelijk weekend: €40 Eén dag: €25
Artsen                  €10 euro extra bovenop bovenstaand tarief

Datum: 10-12 maart 2023

Locatie: De Betteld Amerongen

Waar kan ik me opgeven?
Klik hier om je op te geven

 

Komende tijd zullen we steeds meer laten weten over wie er komen spreken. Houd daarom onze website, je e-mail en Instagram in de gaten!

Dit congres wordt mede mogelijk gemaakt door:

Greengiving.nl – Duurzame relatiegeschenken

Agenda

18

Nov
Meer items...

Lid worden