CMF Nederland

CMF Nijmegen

Welkom bij CMF Nijmegen!

We zijn een groepje medische studenten die elkaar buiten de collegebanken willen ontmoeten om na te denken over kwesties rondom het geloof en over ethische vraagstukken die je tegen kan komen als geneeskunde student. Dit willen we doen door middel van drie of vier thema-avonden per jaar. Op zo’n avond zullen we een lezing houden over een bepaald (medisch-ethisch) onderwerp. Uiteraard is er ook genoeg ruimte voor discussie en ontmoeting!
Overigens zijn artsen even welkom op onze thema-avonden!

Lezing: natuurgeneeskunde

Op donderdagavond 7 februari 2019 komt Ineke van den Berg samen met haar man en een betrokken huisarts spreken over de (westerse) natuurgeneeskunde. 25 jaar geleden heeft zij het Medisch Centrum voor Biofysische Geneeskunde opgezet. Tijdens de avond zullen we meer horen over deze kliniek, de behandelmethoden en de natuurgeneeskunde in christelijk perspectief. Daarnaast zullen de basisprincipes van de natuurgeneeskunde aan de orde komen.
In de medische wereld weten we vaak niet veel over alternatieve geneeskunde, terwijl veel patiënten de reguliere zorg combineren met alternatieve geneeskunde. Lijkt het je interessant om hier meer over te weten te komen en met elkaar over door te praten? Dan ben je van harte welkom!
 

De avond zal om 20:00 beginnen (inloop 19:45) en plaatsvinden op de medische faculteit in zaal Majoor B (route nr 98). Kosten €1,00 voor CMF-leden, €2,00 voor niet-leden. Aanmelden kan via deze link: https://goo.gl/forms/4C300uJnoBF6R8uS2. Voor meer informatie over de kliniek kun je kijken op: www.mecebi.nl.

 

Van harte welkom!

 

Vriendelijke groet,
CMF Nijmegen
Arianne Bouman, Maria Kloosterman, Conny Veldhuizen


Agenda

24

May
ICMDA Western Europe conferentie

19:00, Leuven, België

23

Nov
CMF Najaarsconferentie

10:00, Nieuw Salem, Driebergen

Meer items...

Lid worden