CMF Nederland

CMF Nijmegen

Welkom bij CMF Nijmegen!

We zijn een groepje medische studenten die elkaar buiten de collegebanken willen ontmoeten om na te denken over kwesties rondom het geloof en over ethische vraagstukken die je tegen kan komen als geneeskunde student. Dit willen we doen door middel van twee of drie thema-avonden per jaar. Op zo’n avond zullen we een lezing houden over een bepaald (medisch-ethisch) onderwerp. Uiteraard is er ook genoeg ruimte voor discussie en ontmoeting!
Overigens zijn artsen even welkom op onze thema-avonden!

Lezing: orgaandonatie

Goed nieuws, er komt weer een interessante CMF avond aan! Op maandagavond 4 juni organiseren we een avond met als thema orgaandonatie. Richard ten Broek (AIOS chirurgie) zal wat vanuit zijn chirurgische ervaring betreft uitname en transplantatie delen, en we zullen ook gaan kijken naar het Bijbelse perspectief en de ethiek rondom orgaandonatie.  

Houd de avond alvast vrij, we zien je graag op 4 juni! Inloop 19:45, start 20:00, Moeys A (route nr 96) op de medische faculteit in Nijmegen. Kosten: €1,00 voor niet-leden, gratis voor leden

Coassistentenkring

Daarnaast is er speciaal voor coassistenten een kring om de 6 weken. Hierin behandelen we verschillende thema's aan de hand van de CMF-kringbundel en kijken we wat de bijbel hierover te zeggen heeft.
De eerstvolgende avond wordt gepland en start om 18.30 uur. Hartelijk welkom als je bachelor- of masterstudent bent!

Wil je op de hoogte worden gehouden? Stuur dan een mail naar: nijmegencmf@gmail.com

Van harte welkom!

Vriendelijke groet,
CMF Nijmegen
Arianne Bouman, Maria Kloosterman, Conny Veldhuizen


Agenda

17

Aug
CMF Zomerbarbecue

18:00, Amsterdam

21

Aug
ICMDA World Congress

12:00, Hyderabad, INDIA

27

Sep

28

Sep

10

Nov
CMF studenten toerustingsdag

10:30, Oudegracht 33, Utrecht

Meer items...

Lid worden