CMF Nederland

CMF Voorjaarsconferentie - 15 april 2023

Op zaterdag 15 april 2023  houden we graag weer onze voorjaarsconferentie. We zijn hard bezig de conferentie verder in te vullen. Zogauw er meer bekend is zal de informatie hier aangevuld worden. Noteer de datum alvast in uw agenda!

SAVE THE DATE

 

THEMA: Verslaving

ALS PIJN VERLICHTEN PIJN GAAT DOEN...

Het leven neemt vaak wendingen die we niet wensen. De pijn die ervaringen geven, of de herinnering eraan, zouden we het liefst niet voelen. Het is daarom heel begrijpelijk dat we zoeken naar gewoontes of middelen die die pijn kunnen verlichten. En als die pijn niet weggaat is het verleidelijk daar meer en meer van te gebruiken… en een verslaving licht om de hoek. 

Als dokter zien we verslavingen dan ook meer dan we zelf misschien doorhebben. Zowel middelen misbruik (roken, alcohol, drugs), als andere vormen van verslavingen, zoals gokverslaving, seks/porno-verslaving of eet-problemen. Zelf zijn we als arts hier ook zeker niet immuun voor. De impact van een verslaving kan grote gevolgen hebben voor het privé-leven en het functioneren op je werk. 

Hoe kijk je met de ogen van Christus naar jezelf en anderen als verslaving een rol speelt. Hoe helpen we onze patiënten en elkaar om te gaan met de verslaving. 

 

AANVULLENDE INFORMATIE

Datum 

Zaterdag 15 april 2023

 

Locatie

Nieuw Salem
De Lei 86
3971 CA  Driebergen-Rijsenburg

(zie het kaartje hieronder voor parkeergelegenheid in de buurt)

 

Programma

Ochtendprogramma met twee lezingen, veel ruimte voor ontmoeting en verwerken van de thematiek. Dat alles wordt afgesloten met een uitgebreide lunch.

 

Deelnemersbijdrage*

Informatie volgt

 

Accreditatie

Afhankelijk van de precieze invulling streven we ernaar accreditatie aan te vragen voor de conferentie

 

INSCHRIJVEN

 

Agenda

15

Oct

20

Jun
ICMDA World Congress 2023

10:00, Arusha, Tanzania

Meer items...

Lid worden