CMF Nederland

ARTS-ASSISTENTEN EVENT - 20 augustus

We zijn verheugd dat we weer een prachtige activiteit kunnen aankondigen voor de arts-assistenten. Op zaterdag 20 augustus 2022 worden jullie weer in de watten gelegd met inhoud, ontmoeting en ontspanning. 

 

THEMAAll 'bout the money!?

Geld is een thema waarover het gesprek soms nogal ongemakkelijk kan worden. Is het ALL ‘BOUT THE MONEY? Welke keuzes zijn vooral afhankelijk van geld? Hoe werkt het nu met de onderhandelingen tussen verzekeraars en zorgaanbieders? Welke invloed heeft geld op de arbeidsmarkt voor jonge klaren? Hoe sta je als jonge christelijke dokter in een (medische) wereld waarin geld een grote rol speelt? Onze spreker is Jos Leijenhorst, directeur van ProLife zorgverzekeringen. Met hem denken we na over de financiering van het zorgsysteem.

 

AANVULLENDE INFORMATIE

Datum: 
zaterdag 20 augustus 2022

 

Locatie:
We zijn te gast in op een sfeervolle plek in de Kaapse Bossen bij Doorn, in het midden van het land. Goed bereikbaar met zowel de auto als het OV.  

 

Programma
We starten in de middag, zodat je ’s ochtends tijd hebt om uit te slapen, klusjes te doen of er te zijn voor je gezin. Het leven is al druk genoeg, en daarom kiezen we voor een mooie mix van verdieping, ontmoeting en ontspanning. Uiteraard reserveren we tijd om de prachtige omgeving te verkennen.

 

Kosten
Volgt

 

Zet de datum vast in je agenda! De inschrijving opent binnenkort en er zijn maximaal 35 plekken beschikbaar!

 

Agenda

21

May
conferentie over "Roeping"

09:30, Driebergen, Nieuw Salem

15

Oct
conferentie i.s.m. CVPPP

09:30, Amersfoort

20

Jun
ICMDA World Congress 2023

10:00, Arusha, Tanzania

Meer items...

Lid worden