CMF Nederland

ARTS-ASSISTENTEN EVENT - 20 augustus

We zijn verheugd dat we weer een prachtige activiteit kunnen aankondigen voor de arts-assistenten. Op zaterdag 20 augustus 2022 worden jullie weer in de watten gelegd met inhoud, ontmoeting en ontspanning. 
 

Inschrijven
Maximaal 35 plekken beschikbaar, schrijf je snel in!

 

THEMAAll 'bout the money!?

Het dagthema zal zijn All ‘bout the money?!, over de rol van geld in de gezondheidszorg. Welke keuzes zijn vooral afhankelijk van geld? Hoe werkt het nu met de onderhandelingen tussen verzekeraars en zorgaanbieders? Welke invloed heeft geld op de arbeidsmarkt voor jonge klaren? Hoe sta je als jonge christelijke dokter in een (medische) wereld waarin geld een grote rol speelt? Met directeur van ProLife verzekeringen Jos Leijenhorst gaan we hierover in gesprek. Arjen Zijderveld geeft in een prikkelende bijdrage zijn visie op geld vanuit zijn ervaringen in Sierra Leone.

Daarnaast zal er ook veel tijd zijn voor ontmoeting rondom de presentaties, tijdens de prachtige wandeling, het groepsgesprek en de heerlijke BBQ op het mooie terras van Helenaheuvel!

 

AANVULLENDE INFORMATIE

Datum: 
zaterdag 20 augustus 2022

Locatie:
We zijn te gast in op een sfeervolle plek in de Kaapse Bossen bij Doorn, in het midden van het land. Goed bereikbaar met zowel de auto als het OV.  

Châlet Helenaheuvel
St. Helenalaan 2
3941 EH Doorn

Programma:
We starten om 14.00uur, zodat je ’s ochtends tijd hebt om uit te slapen, klusjes te doen of er te zijn voor je gezin. Het leven is al druk genoeg, en daarom kiezen we voor een mooie mix van verdieping, ontmoeting en ontspanning. Uiteraard reserveren we tijd om de prachtige omgeving te verkennen.

Kosten
Leden:  € 60
Niet-leden: € 75

 

Inschrijven
Maximaal 35 plekken beschikbaar, schrijf je snel in!

 

Agenda

15

Oct

20

Jun
ICMDA World Congress 2023

10:00, Arusha, Tanzania

Meer items...

Lid worden