CMF Nederland

Keuringsarts Internationale zendingsorganisatie OMF

De internationale zendingsorganisatie OMF (kantoor Nederland, www.omf.nl) is op zoek naar een keuringsarts voor de zendingswerkersdie uitgezonden worden vanuit Nederland naar Zuid-Oost Azië. Als keuringsarts heeft u de taak om mensen die uitgezonden worden medisch te keuren en de rapporten door te sturen naar Singapore alwaar wordt besloten of er een medical clearance voor wordt afgegeven. Daarnaast denkt u mee in situaties waarbij medewerkers met ziekte terug uit het veld naar Nederland komen. Het is een functie op vrijwillige basis. U kunt het vanaf uw eigen werkplek of huis doen. Mocht u interesse hebben neem dan contact op met Maarten Kommers, directeur  (0342-462666 / 06-15504595)

Agenda

21

Sep
ICMDA Western Europe Retreat

19:30, Água de Madeiros, Portugal

25

Sep
Lezing: Voltooid leven

20:00, Plexat, Oude Singel 152, Leiden

14

Oct
Studiedag Netwerk Katholieke Zorgprofessionals

10:00, De Schaapskooi, Hilversum

02

Nov
Artsen zonder Grenzen tijdens Ebola ellende

20:00, stuur een e-mail naar cmfcokringutrecht@gmail.com

11

Nov
CMF conferentie over Waarden-gedreven zorg

10:00, Nieuw! Groot Kruivestein, Driebergen

Meer items...

Lid worden