CMF Nederland

Keuringsarts Internationale zendingsorganisatie OMF

De internationale zendingsorganisatie OMF (kantoor Nederland, www.omf.nl) is op zoek naar een keuringsarts voor de zendingswerkersdie uitgezonden worden vanuit Nederland naar Zuid-Oost Azië. Als keuringsarts heeft u de taak om mensen die uitgezonden worden medisch te keuren en de rapporten door te sturen naar Singapore alwaar wordt besloten of er een medical clearance voor wordt afgegeven. Daarnaast denkt u mee in situaties waarbij medewerkers met ziekte terug uit het veld naar Nederland komen. Het is een functie op vrijwillige basis. U kunt het vanaf uw eigen werkplek of huis doen. Mocht u interesse hebben neem dan contact op met Maarten Kommers, directeur  (0342-462666 / 06-15504595)

Agenda

27

Nov
Artsenkring Gelderse Vallei

20:00, Brederolaan 11

28

Nov
Prof.dr. Gerrit Glas: Behandeling van de ziel

20:00, Immanuëlkerk, Amstelveen (De Ruyschlaan 147)

07

Dec

26

Jan

27

Jan
Arts-assistenten Winter Event

14:30, ...in bossige omgeving

Meer items...

Lid worden