CMF Nederland

Keuringsarts Internationale zendingsorganisatie OMF

De internationale zendingsorganisatie OMF (kantoor Nederland, www.omf.nl) is op zoek naar een keuringsarts voor de zendingswerkersdie uitgezonden worden vanuit Nederland naar Zuid-Oost Azië. Als keuringsarts heeft u de taak om mensen die uitgezonden worden medisch te keuren en de rapporten door te sturen naar Singapore alwaar wordt besloten of er een medical clearance voor wordt afgegeven. Daarnaast denkt u mee in situaties waarbij medewerkers met ziekte terug uit het veld naar Nederland komen. Het is een functie op vrijwillige basis. U kunt het vanaf uw eigen werkplek of huis doen. Mocht u interesse hebben neem dan contact op met Maarten Kommers, directeur  (0342-462666 / 06-15504595)

Agenda

26

Feb
Lezing: Voltooid leven

19:45, Majoor B (route nummer 98) op de medische faculteit in Nijmegen

05

Mar
Lezing: Mens, dokter, manager?!

20:00, Plexat, Oude Singel 152, Leiden

14

Apr
Refugee Outreach

10:00, Libanon

21

Apr
CMF Voorjaarsconferentie

10:00, 't Hoge Licht, Driebergen

08

Jul
CMF’s Developing Health Course

18:00, London School of Theology, UK

Meer items...

Lid worden