CMF Nederland

CMF Groningen

Ha, Arts in spé!

Welkom bij CMF Groningen!
Een vrolijk hart bevordert een goede gezondheid (Spreuken 17).

CMF is ook actief in de studentenstad Groningen. Als medische studenten willen we elkaar ontmoeten om na te denken over kwesties waar we als christen in de medische wereld tegenaan lopen. Drie à vier keer per jaar organiseren we een lezing of workshop waarvoor we een spreker uitnodigen. Juist in de medische wereld, waar veel ethische vraagstukken aan bod komen, is het belangrijk om elkaar tot een steun te zijn. CMF is hierbij een waardevolle aanvulling op het worden van een goede, christelijke arts.

Er is een klein bestuur. Wil je op de hoogte worden gehouden van onze activiteiten, stuur ons dan een mail naar cmfgroningen@gmail.com

Groeten,
Evelyne Wiesenekker, Jorrit van der Linden en Frank Hullekes
CMF Groningen


Lezing: Verleiding tot gezond leven

Op 12 juni om 20.00 vindt de volgende CMF lezing plaats!

Waar?  SKLO, Kraneweg, Groningen
Kosten? €2,- leden/€3,- niet leden

Op maandag 12 juni zal Prof. Dr. Nick Degens, werkzaam als User Centered Design docent aan de Hanzehogeschool te Groningen, te gast zijn als spreker voor Christian Medical Fellowship Groningen.
Medische technologische ontwikkelingen nemen met een snel tempo toe. Als patient ligt er tegenwoordig een grote nadruk op het gezonde leven, en de preventie van ziekte. De quantified-self is geen uitzondering meer. Iemand die zichzelf in de gaten houdt met verschillende health apps en sensoren om zo zijn of haar gezondheid te tracken.
Tijdens deze avond kijken we de huidige ontwikkelingen op het gebied van technologie die mensen stimuleert om met hun gezondheid bezig te zijn.Agenda

04

Jun
Co-kring Groningen

19:00, Locatie: mail ons

04

Jun
Co-kring Nijmegen

19:00, Locatie: mail ons

07

Jul
Refugee Outreach

10:00, Libanon

08

Jul
CMF’s Developing Health Course

18:00, London School of Theology, UK

21

Aug
ICMDA World Congress

12:00, Hyderabad, INDIA

Meer items...

Lid worden