CMF Nederland

Co-kring Leiden

De volgende cokring in Leiden wordt gepland, wil je aansluiten? Stuur een e-mail!

Aanvang: 19.00 uur (met maaltijd!)
Locatie: volgt per mail bij aanmelding
Kosten: gratis
Opgave bij cokringleiden@gmail.com

Groetjes, Anine en Rosalie

Coassistenten groep Leiden

Speciaal voor co-assistenten is er, ook in Leiden, een coassistentenkring. De bedoeling is ongeveer eens per 2 maanden een avond, bij één van de coassistenten thuis, te houden. We eten soms tevoren samen en bespreken daarna een thema waar je als coassistent tegenaan kunt lopen. Heel praktisch dus.

Denk aan thema’s als: Hoe ga ik om met de dood? Kan ik als coassistent een getuige zijn voor een stervende patiënt, of moet ik juist afstand nemen? Is er gelegenheid om met patiënten te bidden, of is dit onprofessioneel? Moet elke arts een tijdje in een ontwikkelings-land hebben gewerkt? Hoe geef ik het christen-zijn vorm, terwijl ik nauwelijks speelruimte heb en van het ene coschap in het andere rol zonder tijd van reflectie?
Daarnaast is het natuurlijk heerlijk om met ander co’s heel de avond ervaringen uit te wisselen en elkaar tips te geven!

De avond is bedoeld voor coassistenten, maar ook voor mensen die binnenkort beginnen of al beginnend arts-assistent zijn. Voel je vrij om vrienden mee te nemen!

Mail gerust voor meer informatie:  cokringleiden@gmail.com


Agenda

27

Nov
Artsenkring Gelderse Vallei

20:00, Brederolaan 11

28

Nov
Prof.dr. Gerrit Glas: Behandeling van de ziel

20:00, Immanuëlkerk, Amstelveen (De Ruyschlaan 147)

07

Dec

26

Jan

27

Jan
Arts-assistenten Winter Event

14:30, ...in bossige omgeving

Meer items...

Lid worden